VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Hoge nood in Heerenveen: elftal gaat compleet op de schop na dramatisch seizoen


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Hoge nood in Heerenveen: elftal gaat compleet op de schop na dramatisch seizoen

Kik Pierie verkocht aan Ajax, Sam Lammers terug naar PSV, een miljoenentransfer in de maak voor Michel Vlap en einde carrière voor Stijn Schaars: na een rampseizoen in de Eredivisie gaat het elftal van sc Heerenveen compleet op de schop. Technisch manager Gerry Hamstra moet overuren gaan make...

Artikel geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019 om 13:10

Lees verder bij: VoetbalPrimeur


Gerelateerd:

Lucas Woudenberg:
Lucas Woudenberg (Woerden, 25 april 1994) is een Nederlands voetballer die bij voorkeur als verdediger speelt. Hij tekende in augustus 2017 een contract tot medio 2019 bij sc Heerenveen, dat hem overnam van Feyenoord. In zijn verbintenis werd een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Mitchell van Bergen:
Mitchell van Bergen (Oss, 27 augustus 1999) is een Nederlandse voetballer die als aanvaller speelt. Hij tekende in augustus 2018 een contract tot medio 2022 bij SC Heerenveen, dat hem overnam van Vitesse.

Daan Rienstra:
Daan Rienstra (Alkmaar, 6 oktober 1992) is een Nederlands voetballer die doorgaans speelt als middenvelder. In juli 2015 verruilde hij Heracles Almelo voor RKC Waalwijk. Hij is de broer van Ben Rienstra.

Ben Rienstra:
Ben Rienstra (Alkmaar, 5 juni 1990) is een Nederlands voetballer die als middenvelder speelt. Hij tekende in augustus 2018 een contract tot medio 2021 bij sc Heerenveen, dat hem overnam van AZ. Ben is de oudere broer van Daan Rienstra.

Kik Pierie:
Kik Pierie (Boston, 20 juli 2000) is een Nederlands voetballer die doorgaans als verdediger speelt. Hij stroomde in 2017 door vanuit de jeugd van sc Heerenveen.

Sam Lammers:
Sam Lammers (Tilburg, 30 april 1997) is een Nederlands voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij stroomde in 2015 door vanuit de jeugd van PSV.

Warner Hahn:
Warner Hahn (Rotterdam, 15 juni 1992) is een Nederlands voetballer die speelt als doelman. In juli 2017 verruilde hij Feyenoord voor sc Heerenveen.

 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:
Keuken Kampioen Divisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...




Copyright © 2001-2024 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Hoge nood in Heerenveen: elftal gaat compleet op de schop na dramatisch seizoen Headliner: Het laatste en meeste Hoge nood in Heerenveen: elftal gaat compleet op de schop na dramatisch seizoen verzameld!