VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

'Van der Gaag geeft jawoord, Ten Hag spreekt met McClaren over mogelijke rol'


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

'Van der Gaag geeft jawoord, Ten Hag spreekt met McClaren over mogelijke rol'

Steve McClaren wordt aan de technische staf van Erik ten Hag toegevoegd bij Manchester United, weet The Telegraph met zekerheid te zeggen. Het hing al langer in de lucht dat de Engelsman herenigd zou worden met Ten Hag. Het tweetal werkte in het verleden samen bij FC Twente. 

Artikel geplaatst op: donderdag 21 april 2022 om 15:17

Lees verder bij: VoetbalPrimeur


Gerelateerd:

Jordan van der Gaag:
Jordan van der Gaag (Den Haag, 3 januari 1999) is een Nederlands voetballer die doorgaans speelt als middenvelder. In september 2017 verruilde hij Benfica voor NAC Breda. Hij is de zoon van oud-voetballer en huidig voetbaltrainer Mitchell van der Gaag. Voetballer Bodi Brusselers is zijn neef.

Erik ten Hag:
Erik ten Hag (Haaksbergen, 2 februari 1970) is een Nederlands voetbaltrainer en ex-voetballer. Als voetballer speelde Ten Hag voor FC Twente, De Graafschap, RKC Waalwijk en FC Utrecht. Hij kon op meerdere posities uit de voeten zoals controlerende middenvelder, centrale rechtshalf, centrale verdediger en libero. Ten Hag was van 1 juni 2002 tot medio 2008 hoofd opleidingen van de Voetbalacademie FC Twente/Heracles Almelo. Van 2009 tot 2012 was hij assistent-trainer bij PSV. Zijn contract werd, samen met dat van coach Fred Rutten, op 12 maart 2012 ontbonden. In het seizoen 2012/13 was Ten Hag trainer van de Go Ahead Eagles, waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie. In de zomer van 2013 vertrok hij naar Bayern München om daar de beloften te gaan trainen. Hij werd voor het seizoen 2015/16 hoofdtrainer van FC Utrecht. Ten Hag tekende op 28 december 2017 een contract voor 2,5 seizoen bij Ajax. In juni 2019 werd zijn contract verlengd tot medio 2022.

Mitchell van der Gaag:
Mitchell van der Gaag (Zutphen, 22 oktober 1971) is een Nederlands voetbaltrainer en voormalig voetballer. Na zijn actieve carrière ging hij aan de slag als voetbaltrainer. Eerst in Portugal en later in Nederland bij FC Eindhoven, Excelsior en NAC Breda.

 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:
Keuken Kampioen Divisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...




Copyright © 2001-2024 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
'Van der Gaag geeft jawoord, Ten Hag spreekt met McClaren over mogelijke rol' Headliner: Het laatste en meeste 'Van der Gaag geeft jawoord, Ten Hag spreekt met McClaren over mogelijke rol' verzameld!