VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

VP's Elftal van de Week: Feyenoord hofleverancier, 'nieuwe Ziyech' van Twente


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

VP's Elftal van de Week: Feyenoord hofleverancier, 'nieuwe Ziyech' van Twente

Feyenoord maakt de riante koppositie ook waar in VP's Elftal van de Week: met drie spelers zijn de Rotterdammers hofleverancier. Ook Ajax, PSV, Sparta, FC Twente, sc Heerenveen en Vitesse zijn van de partij.

Artikel geplaatst op: maandag 10 april 2023 om 10:10

Lees verder bij: VoetbalPrimeur


Gerelateerd:

Gijs Smal:
Gijs Smal (De Rijp, 31 augustus 1997) is een Nederlands voetballer die bij voorkeur als verdediger speelt. Hij komt uit de jeugdopleiding van FC Volendam en maakte voor deze ploeg in 2017 zijn debuut in de Eerste divisie. Op 26 juni 2020 tekende hij een driejarig contract bij FC Twente met een optie voor nog één seizoen.

Erick Gutierrez:
Érick Gabriel Gutiérrez Galaviz (Ahome, 15 juni 1995) is een Mexicaans voetballer die doorgaans als centrale middenvelder speelt. Hij tekende in augustus 2018 een contract tot medio 2023 bij PSV, dat circa €6.000.000,- voor hem betaalde aan CF Pachuca. Gutiérrez maakte in 2016 zijn debuut in het Mexicaans voetbalelftal.

Orkun Kokcu:
Orkun Kökçü (Haarlem, 29 december 2000) is een Nederlands-Turks voetballer die doorgaans als centrale middenvelder speelt. Hij debuteerde in 2018 in het betaald voetbal in het shirt van Feyenoord, waar hij in april 2019 zijn contract verlengde tot medio 2023.

Melle Meulensteen:
Melle Meulensteen (Beugen, 4 juli 1999) is een Nederlandse voetballer die bij Vitesse als centrumverdediger of als middenvelder speelt. Hij is een zoon van voetbaltrainer René Meulensteen.

Nick Olij:
Nick Olij (Haarlem, 1 augustus 1995) is een Nederlandse voetballer die als doelman speelt. Hij tekende in de zomer van 2019 een tweejarig contract bij NAC Breda, dat hem transfervrij overnam van AZ. In juni 2022 tekende hij een vierjarig contract bij Sparta Rotterdam.

Hakim Ziyech:
Hakim Ziyech (uitspraak 'Ziyesj' en in Marokko ook als 'Ziyach' geschreven), (Dronten, 19 maart 1993) is een Nederlands-Marokkaans betaald voetballer die als aanvallende middenvelder en als vleugelaanvaller uit de voeten kan. Hij tekende in augustus 2016 een vijfjarig contract bij AFC Ajax, dat hem overnam van FC Twente. Daarvoor kwam hij uit voor sc Heerenveen. Ziyech speelt zijn interlands voor het Marokkaans voetbalelftal.

 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:
Keuken Kampioen Divisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...




Copyright © 2001-2024 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
VP's Elftal van de Week: Feyenoord hofleverancier, 'nieuwe Ziyech' van Twente Headliner: Het laatste en meeste VP's Elftal van de Week: Feyenoord hofleverancier, 'nieuwe Ziyech' van Twente verzameld!