VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Lammers snapt 'gemekker' Hamilton niet: "Er was nog een kans om te winnen"


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Lammers snapt 'gemekker' Hamilton niet: "Er was nog een kans om te winnen"

Jan Lammers was blij om weer eens een rechtstreeks duel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton te zien, maar hij begrijpt niet waarom laatstgenoemde zo gefocust was op de track limits van zijn rivaal. Volgens Lammers heeft de Mercedes-coureur daardoor een mogelijke kans verspeeld om de race alsnog ...

Artikel geplaatst op: maandag 24 oktober 2022 om 11:42

Lees verder bij: GPBlog.com


Gerelateerd:

Lewis Hamilton:
Lewis Hamilton (Stevenage, 7 januari 1985) is een Brits Formule 1-coureur en zevenvoudig wereldkampioen (2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 en 2020). Hij rijdt bij het team van Mercedes. Hamilton debuteerde in 2007 als Formule 1-coureur, het jaar waarin hij als tweede rijder naast Fernando Alonso voor het McLaren-team uitkwam. Hij is een van de succesvolste coureurs die de Formule 1 gekend heeft. Hij heeft het record voor aantal pole-positions aller tijden (104), Hamilton is de eerste en enige coureur met meer dan honderd pole-positions op zijn naam. Hij evenaarde het record van de meest gewonnen wedstrijden op hetzelfde circuit (Schumacher 8×) op 19 juli 2020 met de 8e keer winst op de Hungaroring. Op zondag 11 oktober 2020 heeft Lewis Hamilton het meest aantal keer winst geëvenaard (Michael Schumacher 91×) tijdens de GP van de Eifel. Inmiddels heeft hij met 103 overwinningen de meeste keren een Grand Prix gewonnen. Op 1 februari 2024 werd bekend dat Hamilton vanaf 2025 voor het team van Ferrari zal gaan rijden, hij neemt daar de plaats in van Carlos Sainz.

Sam Lammers:
Sam Lammers (Tilburg, 30 april 1997) is een Nederlands voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij stroomde in 2015 door vanuit de jeugd van PSV.

 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:
Keuken Kampioen Divisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...




Copyright © 2001-2024 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Lammers snapt 'gemekker' Hamilton niet: "Er was nog een kans om te winnen" Headliner: Het laatste en meeste Lammers snapt 'gemekker' Hamilton niet: "Er was nog een kans om te winnen" verzameld!