VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

'Transferdrukte bij Vitesse: viertal moet weg, Serero en Karavaev willen transfer'


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

'Transferdrukte bij Vitesse: viertal moet weg, Serero en Karavaev willen transfer'

Vitesse gaat een drukke transferzomer tegemoet. Thomas Bruns, Khalid Karami, Roy Beerens en Mukhtar Ali zitten op een dood spoor en mogen vertrekken, terwijl onder meer Thulani Serero, Bryan Linssen en Vyacheslav Karavaev op een nieuw avontuur azen.

Artikel geplaatst op: maandag 24 juni 2019 om 08:39

Lees verder bij: VoetbalPrimeur


Gerelateerd:

Roy Beerens:
Roy Johannes Hendricus Beerens (Bladel, 22 december 1987) is een Nederlands betaald voetballer die doorgaans als vleugelaanvaller speelt. Hij tekende in januari 2018 een contract tot medio 2021 bij Vitesse, dat hem overnam van Reading. Beerens debuteerde in augustus 2010 in het Nederlands voetbalelftal.

Thomas Bruns:
Thomas Bruns (Wierden, 7 januari 1992) is een Nederlands voetballer die bij voorkeur als middenvelder speelt. Sinds januari 2019 komt hij op huurbasis uit voor FC Groningen.

Navarone Foor:
Navarone Chesney Kai Foor (Opheusden, 4 februari 1992) is een Nederlands profvoetballer van Molukse afkomst die doorgaans als aanvallende middenvelder speelt. Sinds de zomer van 2016 staat hij onder contract bij Vitesse

Vyacheslav Karavaev:
Vjatsjeslav Sergejevitsj Karavajev (ook: Vyacheslav Karavaev)(Russisch: Вячеслав Сергеевич Караваев; Moskou, 20 mei 1995) is een Russisch voetballer die doorgaans als rechtsback speelt. Hij verruilde Sparta Praag in januari 2018 voor Vitesse.

Bryan Linssen:
Bryan Linssen (Neeritter, 8 oktober 1990) is een Nederlands betaald voetballer die doorgaans op het middenveld speelt. Hij tekende in juli 2017 een contract tot medio 2020 bij Vitesse, dat hem overnam van FC Groningen.

Thulani Serero:
Thulani Serero (Johannesburg, 11 april 1990) is een Zuid-Afrikaanse voetballer. Vanaf het seizoen 2017/18 voetbalt hij bij Vitesse als middenvelder. Eerder speelde hij voor Ajax en Ajax Cape Town. Hij is ook actief als Zuid-Afrikaans international.

Ryan Thomas:
Ryan Jared Thomas (Te Puke, 20 december 1994) is een Nieuw-Zeelands voetballer die doorgaans als middenvelder speelt. Hij tekende in augustus 2018 een contract tot medio 2022 bij PSV, dat circa €2.750.000,- voor hem betaalde aan PEC Zwolle. Thomas debuteerde in 2014 in het Nieuw-Zeelands voetbalelftal.

 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:
Keuken Kampioen Divisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...




Copyright © 2001-2024 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
'Transferdrukte bij Vitesse: viertal moet weg, Serero en Karavaev willen transfer' Headliner: Het laatste en meeste 'Transferdrukte bij Vitesse: viertal moet weg, Serero en Karavaev willen transfer' verzameld!